Klä dig rätt för dans

Klä dig rätt för dans

Att gå ut och dansa tycker de flesta människor om. Oavsett om man är ett litet barn eller i den övre medelåldern så är dans ett underbart sätt att röra sig och uttrycka sina känslor. De flesta människor mellan 18 och 30 brukar roa sig med att dansa på nattklubbar eller konserter på helgerna och då vill man självklart vara fin men även bekväm så att man verkligen kan ta ut svängarna på dansgolvet.

Att tänka på vid klädvalet inför klubben

När man går ut och dansar vill man självklart vara snygg, men viktigast av allt är faktiskt att man är bekväm och inte känner sig hämmad av en obekväm outfit. Det finns därför några enkla saker man, som tjej, ska tänka på när man väljer kläder. Killar är ju alltid ganska bekväma i sina byxor och tröja eller skjorta så de får faktiskt klara sig själva.

  • Ha inte för dyra smycken. Att hela tiden behöva oroa sig för att man ska tappa sitt svindyra halsband eller fastna med diamantarmbandet i något så att det går sönder är inte direkt en stämningshöjare när man är ute för att roa sig. Det finns många fina smycken som för den sakens skull inte är svindyra. Varför inte bära till exempel ett vackert halsband från Pilgrim? Då kommer du både glittra glamouröst och ändå kunna slappna av på klubben.
  • Viktigast av allt: Ha inte för höga klackar. Ja de är jättesnyggt och fungerar utmärkt om man ska gå ut på en bar och sitta och njuta av drinkar eller mat hela kvällen, men inte om man ska ut på klubb där man kommer dansa eller stå upp fram till morgontimmarna. Breda klackar som inte är skyhöga är det bästa för att vara både snygg och bekväm.
  • Undvik alldeles för tajta eller korta kläder. Med en kort tajt klänning kommer du antagligen känna dig hämmad i dina dans-moves, och det vill man ju självklart inte göra. Ta ett par shorts om du vill visa benen, eller bara ett par snygga stuprörsbyxor och en snygg blus. Kort och tajt är verkligen inte det snyggaste man kan ha på sig. Det snyggaste man kan ha på sig är nämligen kläder som man trivs i.