Maskerad i musikens tecken

Maskerad i musikens tecken

En maskerad är för många förenat med att köpa billigt löshår, peruker och clipons. Med sina maskeradkläder vill man såklart vara så snygg som möjligt eller så lik den man förställer. Men lika viktigt kan det vara att komma undan med en prisvärd utstyrsel.

Löshåret gör att man kan förvandlas från korthårig till långhårig eller från man till kvinna om man känner för det, precis som en peruk kan få ett rakt hår att förvandlas till ett riktigt afro med rejäl höjd på hjässan. Clipons blir den mindre detaljen som gör outfiten komplett, om man redan har långt hår men vill lägga in slingor eller få det tjockare. Håret är en stor del av våra personligheter, och löshår är en nyckel till att lyckas med förvandlingen för en kväll.

Det är när man har hela sin klädsel ordnat som man kan ägna sig åt det som blir till en stämningshöjare för alla, nämligen musiken. När det gäller att svänga sina lurviga på dansgolvet under partyt, är musiken lika viktig under maskeraden som under vilken annan fest som helst. Har man ett tema för festen är det perfekt att hitta musiken som både passar in på temat och får gästerna att vilja dansa natten lång. De som på alla sätt vill skapa den perfekta festen finns det gott om riktigt bra tips att ta tillvara på.